F'acere Hair & Visagie werkt met de volgende producten:


Schwarzkopf BC Bonacure
Schwarzkopf BC Bonacure is de eerste haarverzorgingslijn die een individuele haartherapie aanbiedt om het haar van binnenuit diepgaand en langdurig mooi te maken. Op basis van een nauwkeurige haardiagnose kan een individuele therapie voor duurzaam herstel van het haar worden bepaald. Het haar wordt weer gezond, oogt natuurlijk en blijft lang mooi.

        

é


Haircontrast
F’acere Hair en Visagie werkt met het nieuwe hairextension systeem,

"Tape on and off"
.

Verbluffende resultaten:
- Volume in maar liefst 5 minuten
- Speciale effecten in maar liefst 2 min
- Vol en lang haar in maar liefst 10 min!

Haircontrast is een uniek nieuw systeem dat zich onderscheid van alle andere extensions, omdat het keer op keer herbruikbaar is. Uniek is ook dat de extensions 5,5 cm breed zijn! Dit staat gelijk aan 10 normale extensions.

Het Haircontrast "Tape on and off" system is 100% menselijk haar en is de beste kwaliteit op de markt. Haircontrast is een exclusief product, het is 99% onzichtbaar.

De "Tape on and off" extensions zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Voor elke klant iets unieks! Je hebt ze in de lengtes van:
- 20 cm
- 45 cm
- 60 cm

De hairextensions zijn te verkrijgen voor stijl haar, met krullen en met slagen. De extensions zijn in alle natuurlijke tinten te krijgen, maar ook met highlight- en lowlighteffecten en Crazy Colors zijn verkrijgbaar.

Met de extensions is van alles mogelijk, van plaatselijk meer volume tot gehele verlenging. Verder is er nog een T-parting extension, die je een totale nieuwe look kan geven in minder dan 1 minuut! Je kunt je haarkleur veranderen of speciale effecten creëren of volume toevoegen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

F’acere Hair en Visagie is de eerste salon in deze regio die met dit nieuwe unieke systeem van Haircontrast werkt.


Verzorging
Haircontrast heeft ook een complete lijn met verzorgende producten voor de hairextensions. Deze producten houden de extensions in prima conditie.

Repair Creme Intense Repair Creme Shampoo PH Balance

é


Osis
Alles wat u gebruikt en alles wat u wilt hebben.
Het kan moeilijk zijn persoonlijke styles zelf te creëren en het is natuurlijk heel eenvoudig, te kiezen voor de geijkte oplossingen. Osis is een alomvattende stylingserie, die daartoe geschikt is, styles uit te proberen en zij ondersteunt iedereen om zijn of haar individuele potentieel volledig te benutten. U kunt Osis alleen gebruiken of vermengen met andere producten. Doe gewoon wat u zelf wil. Osis biedt u onbegrensde mogelijkheden.

Klik om foto beter te bekijken...Er zijn producten voor Style, Form, Gloss, Texture, Fix en Creatives. Elke stijl en finish is gecreëerd om uw styling wensen niet alleen te realiseren maar ook te overtreffen. Het assortiment wordt voordurend vernieuwd zodat steeds de nieuwste trends kunnen worden gecreëerd. U heeft dus altijd de juiste producten bij de hand. Tot de Osis Essential Style producten behoren mousse, sprays en crémes, voor volume en fixatie. Tot de Osis Essential Form producten behoren crémes en serums, zodat uw haar precies doet wat u wil. Osis Essential Gloss vermindert kroes en geeft meer glans. Osis Essential Texture wordt voor innovatieve en vormbare styles gebruikt. Tot Osis Esstential Creatives producten behoren wax, sprays en poeder voor de ultieme modefinish.

Iedere formule is zo samengesteld, dat zij het haar niet verzwaart, opbouw van de productenresten voorkomt en het haar altijd laat stralen. U zult u bevrijd voelen door het scala aan stylings mogelijkheden. Osis verruimt de geest en is uiterst functioneel. Schwarzkopf Professional doet het werk en u geniet van resultaten. Grenzeloos experimenteren zonder veel inspanning. Osis alles wat u wil en alles wat u nodig heeft.

é


Karaja
De make-up producten van Karaja worden ontwikkeld en geproduceerd in Bergamo, Italië. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewald.

Karaja komt twee keer per jaar met een trendy kleurrijke en geweldige nieuwe display. De tinten worden afgestemd op de Nederlandse markt, maar verkiezen niet het temprement van Italië. De make-up van Karaja is geweldig om mee te werken. De warme aardtinten, koele winterkleuren of verfrissende zomerkleuren, die elk op hun eigen manier een persoonlijkheid kunnen onderstrepen.

De producten wisselen per seizoen en worden aangeboden in een trendy stijlvolle verpakking. Voor elk type huid is een geschikt Karaja.

é


[3D]MENSION
Mannen trotseren stereotypes.
Mannen haten het om slechts één ding te doen.
Mannen houden graag hun opties open.
Geen wonder dat mannen verwachten dat hun haarverzorging precies is zoals zij zelf zijn.
[3D]MENSION – 1e Schwarzkopf Professional merk 100% ontwikkelt voor de man.

[3D]MENSION speelt in op de 3 sleutel dimensies van mannenverzorging:

Care
Styling


 

Grey Blend


é