Klik om deze afbeelding beter te bekijken...De medewerkers van F´acère doen mee aan
vele activiteiten zoals:

Life 4 You - Metamorfose Anja
Op zondag 23 oktober 2011 mocht het team van F'acère Hair & Visagie de metamorfose uitvoeren tijdens het RTL4-programma Life 4 You van Carlo & Irene. De metamorfose van Anja was geweldig goed gelukt. Heb je de uitzending gemist, bekijk 'm hieronder dan nog eens via YouTube. Tijdens en na de opnames werden er ook nog wat foto gemaakt. Deze zijn hieronder ook te zien.

é


Metamorfose Zondagsnieuws
Weekkrant het Zondagnieuws van de regio Venray - Horst aan de Maas heeft in overleg met enkele ondernemers in de regio er voor gekozen een speciale dag te organiseren voor iemand die het zeker verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Dit kan zijn op basis van gezondheidsomstandig-heden, inzet voor de gemeenschap, mantelzorg of een andere goede reden...

Voor de eerste metamorfose (10-04-11) waren F'acere Hair & Visagie, Restaurant Het Maasdal en Fotografe Dianne van Essen gevraagd om Inge van Lisdonk-Achten uit Melderslo de dag van haar leven te bezorgen. En uiteraard werd hier voor gezorgd. Wil je meer lezen over deze dag, klik dan hier.


Voor de tweede metamorfose (08-05-11) kwam Wilma van Boekel uit Vierlingsbeek in aanmerking. Wilma heeft sinds haar veertigste artrose, waar ze heel veel last van heeft. Desondanks doet ze veel vrijwilligerswerk. Wil je meer lezen over haar metamorfose, klik dan hier.


Voor de derde metamorfose (14-06-11) kwam Saskia Hovens uit Sevenum in aanmerking. Saskia is opgegeven door haar ouders om haar wat meer zelfvertrouwen te geven, en dat is aardig gelukt. Saskia is 15 jaar, speelt klarinet en fotografeert graag. Wil je meer lezen over haar metamorfose, klik dan hier.


Voor de vierde metamorfose (15-10-11) kwam Rudy Lepsi-Fleurkens in aanmerking, zij werd opgegeven door dochter Maud die haar moeder een ontspannende dag aan wilde bieden na een moeilijke periode in haar leven. Wil je meer lezen over haar metamorfose, klik dan hier.


Voor de vijfde metamorfose (11-11-11) kwam Connie Timmermans uit Veulen in aanmerking. Connie werd opgegeven door haar nichtje Annemijn van Dijck. Zij verloor in 2010 haar man Gerton door een noodlottig ongeval, waardoor zij nu met haar drie kinderen een enorme leegte voelt in haar leven. Wil je meer lezen over haar metamorfose, klik dan hier.


Voor de zesde metamorfose (15-01-12) kwam Annie Timmermans in aanmerking. Dochter Annemijn van Dijck gaf haar (en haar tante dus) op voor de metamorfose, omdat ook zij het niet gemakkelijk heeft gehad de laatste tijd. Door hard te vechten is zij er weer bovenop gekomen en dat verdient een metamorfose. Meer over haar metamorfose lees je hier.

é


Hair Heroes Event: een spectaculaire avond!
Kappers strijden samen tegen kindermisbruik

Zondagavond 31 oktober kwam de hele kappersbranche samen in The Passenger Terminal in Amsterdam voor het Hair Heroes Event. De twintig meest toonaangevende kappers van Nederland gaven samen een spectaculaire haarmodeshow en Victoria Koblenko overhandigde een cheque ter waarde van €25.600,- aan Froukje de Both, Ambassadrice van Stop Kindermisbruik.

De gehele avond genoten ruim 1300 gasten en sponsoren van deze bijzondere avond. De avond was een groot succes en de lovende kritieken waren na afloop niet van de lucht. Victoria Koblenko, ambassadrice van Stichting Hair Heroes, die de avond geweldig heeft gepresenteerd, overhandigde de cheque van de Nationale Salonactie aan Froukje de Both, ambassadrice van Stichting Stop Kindermisbruik. Tijdens de Hair Heroes Nationale Salonactie eind september, hebben kapsalons in Nederland gezamenlijk maar liefst € 25.600,- opgehaald. De opbrengst van de kaartverkoop van het Hair Heroes Event zal later bekend worden gemaakt en overhandigd worden aan Stop Kindermisbruik.

Froukje de Both: “Dit is een fantastisch bedrag dat we heel goed kunnen gebruiken om nog meer meisjes te bevrijden uit bordelen in Azië en ze op te vangen. Ook kunnen we nu klaslokalen bouwen en materialen kopen voor de kappersopleidingen. Zo krijgen zij weer een kans op een betere toekomst.”

é


Haarmodetrends voor 2011
Twintig topkappers - waaronder Ronald Kampman voor Toni & Guy, Ilham Mestour voor Salon B, Mark Melief voor Kinki Kappers, Hester Wernert van Mogeen, Berni Ottjes voor Burny’s, gaven met elkaar een spectaculaire haarmodeshow, waarin prachtige en bijzondere kapsels voorbij kwamen. In het prêt à porter gedeelte toonden ze hun haarvisie voor 2011 en in de Avantgarde show gingen alle remmen los. Innovatieve, inspirerende en adembenemende creaties passeerden de Revue. De choreografie was in handen van catwalk queen Mariana Verkerk, o.a. bekend van Benelux’ Next Topmodel, de Avantgarde kleding is onder andere verzorgd door Larisa Katz en DJANGO en ook Kim Feenstra liep op de catwalk.

Richard Koffijberg: “Het is nog nooit vertoond dat 20 van Nederlands Top Kappers zijn samengebracht en hun talent op een spectaculaire wijze hebben laten zien. De sfeer was fantastisch en het Goede Doel stond centraal. Het onmogelijke is gebeurd. Een sprookje is werkelijkheid geworden: Hair Heroes Event 2010!”

Tijdens het event wisten diverse artiesten de sfeer er goed in te brengen. Jan Vayne opende de avond met zijn prachtige pianospel. Jenny Lane, Sarina Voorn (bekend van The Voice of Holland), Anny (bekend van de hit ‘Wonderwoman’) en Soul Mac, zongen onder begeleiding van de band van Danny Sahupala hun songs. Ook gaf de populaire dance crew Ill Skill Squad - bekend van Holland’s got Talent - een spectaculaire show, waar je ogen te kort voor kwam. DJ Erick-E en DJ Ayt waren verantwoordelijk voor de after party, die tot in de laatste uurtjes duurde.

é


Stichting Hair Heroes
Stichting Hair Heroes, opgericht door topkapper Andy Uffels, stelt de Nederlandse kappersbranche in staat zich te verenigen en de handen ineen te slaan tegen kindermisbruik in Zuidoost-Azië. Door middel van inspirerende evenementen, acties en creatieve projecten, zamelt Hair Heroes geld in om meisjes, die bevrijdt zijn uit de kinderprostitutie, weer een kans te geven op een betere toekomst. De opbrengsten gaan direct naar Stichting Stop Kindermisbruik ter ondersteuning van bevrijdingsacties, het rehabilitatieproces, opleidingstrajecten binnen het kappersvak en voorlichting. Meer informatie over Hair Heroes vind je op www.hairheroes.nl.

é


Campaign
In een uitverkochte 013 Tilburg won Campaign uit Horst the Clash of the Coverbands Award 2009/2010. De band verdient met deze overwinning o.a. een cd contract met videoclips en een tournee van ruim 20 optredens in Nederland, België en Duitsland. Ze mogen zich een jaar lang de beste en populairste coverband van Nederland noemen.

Om dus goed aan de tour te kunnen beginnen heeft het team van F’acere Hair & Visagie de band een totale metamorfose aangeboden! Ze vonden het ontzettend leuk en zo hebben we dus een avond in gepland gehad waar ze allemaal een stoer en passend kapsel kregen. Het was een erg gezellige en leuke avond vol muziek die de bandleden zelf verzorgden. Ze kunnen zo goed aan hun tour beginnen en het team van F’acere blijft ze een jaar lang sponsoren, zodat ze blijven rocken op het podium!

é


Make My Day
Op zaterdag 26 september 2009 maakten we enkele leuke foto's van een vriendinnengroep die een Make My Day Arrangement hadden gehad.
Hieronder het resultaat van deze tevreden en stralende dames.


Desiree


Mirjam

Marlie


Monique


é


Kinderfeestje Emma
Emma hielt haar kinderfeestje bij F'acère Hair & Visagie. Zij en haar beste vriendinnen werden in de kapsalon ontvangen met een drankje en wat lekkers. Daarna is het team van  F'acère Hair & Visagie lekker aan de slag gegaan om de dames helemaal op en top mooi te maken voor de disco die ze ´s avonds nog hadden!

De krullers werden ingedraaid, de speldjes uit de kast gehaald en leuke accessoires werden er in de haren gedaan. Er werd ingevlochten, staarten gemaakt en mooi opgestoken. De dames die van zichzelf krullen hadden hebben we helemaal gestyled, zodat zij met stijl haar naar huis gingen. De dames kregen daarna nog mooie make-up op. Ze zagen er allemaal lekker feestelijk uit en hebben daarna een te gekke discoavond gehad.
Ze hadden ongetwijfeld veel bekijks...
 

Voor


Na

Na


Na

é


Yes Metamorfosedag 2009
Onlangs heeft Natasja meegedaan aan de Yes Metamorfosedag. Model Lieke onderging een spectaculaire metamorfose. Het was een hele leuke dag en Natasja verzorgde de haren van Lieke tot in de puntjes. De visagie en kleding werden daarna door andere mensen verzorgd.

In editie 34 van het Yes Magazine komen enkele prachtige foto's van deze metamorfose te staan! Vanaf vrijdag 14 augustus ligt deze editie in de winkel. Dus houdt dit in de gaten! Hieronder enkel zelfgemaakte foto's van voor en na van de geweldige metamorfose!


Voor

Tijdens

Na

é


Viva la Donnadag 2009
Viva la Donna laat “ vrouwen met kanker weer schitteren” op 17 juni 2009.

Viva la Donna is een stichting die door kanker getroffen vrouwen ondersteunt met kennis, positief ondersteunende programma's, verwen- en nazorgbehan-delingen ter verbetering van hun herstel en bewustwording, om vitaal te leven.

Vrouwen doen er vaak alles aan om zo gewoon mogelijk door te gaan met hun leven, waarbij zij de omgeving willen ontzien en er vooral niet ziek uit willen zien. Daarbij kost ziek zijn veel geld. Teruggang in inkomen, extra kosten voor vervoer en medicijnen kunnen zwaar op de financiën drukken. Juist in zo’n zware tijd is een ontspannen verwenbehandeling geen overbodige luxe.

Stichting Viva la Donna heeft ervaring met het aanbieden van verwenbehan-delingen en ziet dat het herstel wordt bevorderd na een zorgeloos moment. Ook dit jaar organiseert Stichting Viva la Donna weer de jaarlijkse verwendag voor vrouwen met kanker. Op 17 juni 2009 kunnen vrouwen voor een gratis behandeling en informatie naar de schoonheidsspecialiste, kapper, diëtist en nog veel meer verwenners.

Het idee om mee te werken aan de Viva la Donna Dag is afkomstig van Natasja Luttge-Hamers van F’Acere Hair & Visagie uit America. Samen met Madeleine Schuurmans van Care for Women, diëtist Marian Reijnders-Heyligers, schoonheidsspecialiste Jesse Janssen en Bakkerij J. Ummenthun is een verwenarrangement samengesteld.

De dag begint met koffie en vlaai, aangeboden door Bakkerij J. Ummenthun, waarna de deelnemers persoonlijk worden uitgenodigd om deel te nemen.

Madeleine Schuurmans is aanwezig om informatie te geven over de veranderingen die er in het lichaam ontstaan. Hoe om te gaan met de vermoeidheid, maar bijvoorbeeld ook met seksualiteit. Madeleine Schuurmans is Care For Women Verpleegkundige met een eigen praktijk.

Voor algemene voedingsinformatie is Marian Reijnders-Heyligers aanwezig van 09:00 uur tot 13:00 uur. Marian Reijnders-Heijligers is diëtist en heeft een eigen praktijk.

Schoonheidsspecialiste Jesse Janssen heeft ruime ervaring met mensen die door ziektebehandeling gevoelig zijn voor bepaalde producten op de huid. Ze is deze dag aanwezig om u van informatie te voorzien maar geeft ook diverse massages. Jesse Janssen is eigenaresse van een schoonheidssalon.

Vervolgens worden de vrouwen door de stylisten van F’Acere Hair & Visagie verwend met een klein schoonheidsarrangement, bestaande uit het epileren en kleuren van de wenkbrauwen, een make-up behandeling en advies.

Voor deze dag is plaats voor 12 personen, een vriendin of familielid is ook welkom. Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u terecht op de site van Viva la Donna of u kunt contact opnemen met F’Acere Hair & Visagie.
Tel: 077 - 464 2122, of op info@facerekapsalon.nl.

é


Kappersbeurs "Hair Style
Op 15 en 16 februari vindt de kappersbeurs "Hair Style" plaats in het Belgische Kortrijk Xpo. De kapsters van F´acère zullen zich hier op de hoogte laten brengen van de laatste ontwikkelingen in de kapperswereld.

Hair Style is hét branchetreffen bij uitstek voor kappers binnen de Benelux die op zoek zijn naar de nieuwste trends. Ruim 170 exposanten presenteren er hun nieuwste haarcosmetica, exclusieve saloninrichtingen, praktische kappersbenodigdheden, extensions ... Naast het uitgebreide aanbod op de beursvloer kan men uiteraard ook opnieuw genieten van grote nationale en internationale shows, educatieve Look & Learn sessies bijwonen rond knippen en kleuren, en verder ook de nieuwste producten beoordelen op de stand van de Innovation Award. Op de editie van 2009 zal er ook extra aandacht besteed worden aan hoe kappers de groene gedachten in hun zaak kunnen binnenbrengen.

é